De Warmste Gamer

De Warmste Gamer is een initiatief in het kader van Music For Life.

Algemene voorwaarden

Algemeen


Deze website – www.dewarmstegamer.be -  is een tijdelijk initiatief in het kader van Music For Life (Studio Brussel) van Robby Bisschop, met adres te Robert Ramlotstraat 87, 9200 Dendermonde – BloodyGoodReviews@Outlook.com (hierna genoemd wij/ons/onze).

Alle opbrengen uit de verkoop van de producten op deze website gaan integraal naar CliniCoders.

Deze algemene voorwaarden bepalen de verkoopsvoorwaarden die van toepassing zijn telkens wanneer u een bod uitbrengt via onze 2dehands.be pagina.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn enkel mogelijk met onze uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming.

Bestelling

Het plaatsen van het bod houdt een betalingsverplichting in indien u het hoogste bod deed.

Voor het plaatsen van een bod is het aanvaarden van de algemene voorwaarden noodzakelijk. Wie biedt, verklaart de algemene voorwaarden van de verkoper te kennen en te aanvaarden. De algemene voorwaarden zijn steeds beschikbaar en consulteerbaar op 2dehands.be.

Betaling dient de levering vooraf te gaan en gebeurt via Paypal of Bankoverschrijving.

De levering wordt pas uitgevoerd na ontvangst van het gestorte bedrag. In afwachting wordt het artikel dat u won via het hoogste bod wel gereserveerd gedurende 10 dagen, binnen welke termijn de overschrijving moet zijn gebeurd en de betaling de verkoper moet hebben bereikt, zo niet vervalt de bestelling. Nadat het systeem voornoemde betaling heeft aanvaard, bevestigen wij de levering via e-mail.

Prijs

Onze prijzen zijn steeds inclusief alle kosten, alsook inclusief alle diensten die wij leveren die door de consument verplicht moeten worden bijbetaald zoals de leveringskosten. (bij digitale producten zijn er geen leveringskosten van toepassing)

Onze producten zijn vrijgesteld van BTW.

Levering

Tenzij anders is overeengekomen tussen partijen, zal de levering plaatsvinden binnen een redelijke termijn na ontvangst van uw betaling. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in leveringen (vb. in geval van overmacht of door toedoen van de vervoerder), behoudens wanneer deze te wijten is aan onze grove schuld of opzet.

De levering van het bestelde artikel gebeurt wereldwijd en via email (digitale keys) tenzij anders bepaald in het 2dehands.be zoekertje.

Intellectuele rechten

Alle onderdelen van de site van de verkoper, inclusief de inhoud, zijn exclusieve eigendom van ons en auteursrechtelijk beschermd. Het Music For Life logo, naam en bijhorend promotiemateriaal zijn eigendom van VRT NV.

Klachten

In geval dat u een klacht zou hebben met betrekking tot de website of uw product, dan kan u met ons contact opnemen via e-mail: BloodyGoodReviews@Outlook.com

Opgemaakt te Dendermonde, 27/11/2018